Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Варламов у Львові (онлайн стрім)


Є в Росії, мабуть, найвідоміший блогер Ілля Варламов. Вже кілька років його блог в Livejournal (ЖЖ) на першому місці, а пости читають кілька десятків тисяч людей щоденно. Дядько має багато грошей, чимало подорожує, гарно фотографує і часто матюкається... Крім того, Варламов доволі-таки одіозний і не всіма сприймається в Україні. З одного боку він був на Євромайдані і на Грушевського - робив, на відміну від 99% російських ЗМІ, об'єктивні фоторепортажі, а, зважаючи на кількість візитів його блогу, позитивний ефект від публікацій я бачу колосальний. З іншого ж боку, у Варламова є родичі в Криму і під час анексії РФ він транслював думки "проросійсько налаштованого" населення півострова (зрештою, потім написав, що, ймовірно, піддався російській пропаганді). А коли я сьогодні шукав серед друзів у Львові хто б міг на 21:00 піти в "Комуну" і зробити звідти стрім - почитав повідомлення на кшталт: "він російський шовініст", "пішов він на**", "варто було заборонити в'їзд" тощо.



Зрештою, хто стежить за блогосферою не може його не знати і точно має власну думку щодо його персони, а хто ні - тому все одно написане тут буде нецікаво :).

Так от, вранці Варламова таки пустили в Україну, але ще вчора Телекритика написала новину, що затримали на кордоні (насправді ж, затримали АЗАРа - російського журналіста).

Наразі на 21:00 запланована зустріч у антикафе "Комуна", що на Галицькій, 1 (2-й поверх, на розі Площі Ринок). Хто може піти - раджу, а хто ні - дивіться нижче ;).

Я далеко не ідеалізую чи виправдовую (а це по відношенню до громадян РФ сьогодні робити дуже відповідально), але мені наразі цікаво почути що говоритиме zyalt "в бандеровском Львове", а оскільки є можливість свою цікавість транслювати на широкі маси - ділюся відео від Богдана Грицака, який люб'язно погодився стрімити. Не знаю, що з того вийде, але дочекаємось 21:00.

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments