Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

У Києві пластуни відзначили 103 роки організації

25 квітня у Києві пластуни відзначили День пластової присяги - день народження організації. Вже 103-тій. Щороку ми проходимо головними площами міст в повних одностроях, з прапорами і під барабани. Цього разу перекрили рух на кількох вулицях від парку Шевченка до Михайлівської. За приблизними підрахунками сьогодні пластунів було більше 300-т. 
Для нас це символічний "вимарш" для промоції себе, але також і нагода зібратись разом після зими. За кілька тижнів пластуни масово виїжджатимуть в ліс на "Свято Весни" – відкриття таборового сезону і перше повноцінне за кілька місяців "життя в природі" – те, заради чого власне пластун і є пластуном.
Plast scout organization 103 anniversary
Саме тому англійський генерал у відставці лорд Роберт Бейден-Пауел оф Гівел присвятив останніх кілька десятків років свого життя і придумав унікальну методу виховання молодих людей в Англії. Згодом її на український лад у Галичині перелаштували Олександр Тисовський, Петро Франко та Іван Чмола... Нині в десятках українських міст відбуються акції, як сьогодні в Києві. Лише в Україні зараз більше 7 тис. пластунів..
Plast scout organization 103 anniversary
Більше про цей день читайте за лінком ось тут, а тим часом кілька фото.
Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary Plast scout organization 103 anniversary
Plast scout organization 103 anniversary
Plast scout organization 103 anniversary

Всі фото з події зможете скачати ось тут.

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments