Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Канадська хроніка

Привіт!

Сьогодні і вчора дощу не було, небо розвиднілось і було видно просто фантастичні види на гори. Вони трохи інші ніж наші, на вершинах снігу трохи є і хоча ми з обох боків ними оточені, не дуже холодно надворі, біля готелю.

За 2 повних дні які ми тут нічого особливого не було, якщо не ввжати особливим ближче знайомство з канадійцями, розумінням їх спийняття світу (яке, до речі, дуже відрізняється від нашого. Вони індивідуалісти і раціональні в діях, хоча є багато нюансів, про які довелося б довго писати...). Як вже писав раніше, живемо в готелі, де годують досить незле, але їжа зовсім не така як в Україні. Супи не такі, вміст теж якись дивний (овочі, яких просто немає в нас). Морква завбільшки з мізинець. Трохи пересолюють їжу. Здивувало також те, що на сніданок вони можуть накидати в одну тарілку одночасно солодкі блінчики (щось на зразок) з повидлом, сосиски, бекон і смажене яйце. Проте їжа смачна, але звикав десь 3 дні. У будь-який момент можна зайти на кухню і взяти з холодильника холодний сік (100 відсотковий), колу або інший напій, який в Україні коштував би купу грошей. І це безкоштовно! Очевидно це через те, що живемо в готелі, але тим не менше у наших готелях такого не побачиш... Граємо з канадійцями у фрізбі (кидання тарілки).

Заняття, які проходять, де нам розказують про багато всякого дивують, бо обговорюють те, над чим українці навіть би не задумувались. Це все розбавляють тупенькими іграми. Дуже круто, коли сидять 10 канадійців і 10 українців і українці говорять про них, але українською, а вони не розуміють взагалі нічого. Дуже часто траплялися казуси і ми просто сміялися з них, а вони думали, що розповіли якись жарт :).

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments