Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Укрпошта: казус

Про Укрпошту загалом мав нейтральне враження, бо мало доводилось користуватись її послугами. Півроку тому почав активно купувати на ebay'i і тепер розумію, що якість послуг державної установи дууууже далека навіть від "непоганої". Куплений на аукціоні тв-тюнер до Коломиї взагалі не прийшов, вислали вдруге - теж десь пропав. Перехідник до фотоапарата лежав на пошті більше місяця, а повідомлення про нього так і не прийшло, то продавець аби уберегтись від негативного відгуку, вислав повторно, після чого знайшовся і попередній. 
Три тижні тому купив куртку в Британії (30 фунтів з пересилкою!!!). Продавець дав трекінг-номер, за яким зміг відслідкувати відправлення. Згідно з ним, пакунок вже в Острозі, а на пошті про нього "не знають" і "інтернетом не користуються". 
Написав на форумі Київської дирекції, навіть відписали, але чи з того щось буде? 

Всьо! знайшлось. пішов до дірєктара відділення в Острозі. Пані дуже ввічлива :) і вже в курсі ситуації (їй дзвонили з Києва, тобто моє повідомлення на форумі і справді було "прочитане"). Пані сказала, що пакунок передали секретарю в академію (бо вся пошта, яка приходить на адреси гуртожитків йде в одне місце - читальний зал після того як за неї розпишеться секретар). Оскільки це цінна посилка - її поштарка віддала в руки секретарю. але! уповноважених отримувати пошту в ОА - 2 людини. Подзвонив до однієї, до іншої... Словом, пакунок мій з адресою але без адресата :) пані віддала його у відділ міжнародного співробітництва, там сказали, шо не їм :), звідти на факультет романо-германських мов... Але здивувавало, що пані начальник ввічливо спілкувалась і доклала чимало зусиль аби знайти пакунок: підняла документацію, людей, які до того причетні. Ріспект Укрпошті, бо у такому разі помилку зробила пані, яка надсилала мені пошту.


Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments