Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Вакація, або як проїхати/пролетіти 7к км. за 10 днів

Минулий тиждень в мене був аж занадто наповнений подіями. Ще в п'ятницю 22 березня, саме тоді, коли в Києві випало 50 см снігу, мені вдалось "втекти" в тепліші краї - в Коломию. Обставини заставили провести трохи часу в лікарні, але, як кажуть на Прикарпатті, "не біда". Звідти поїхав до Острога і Львова на запрошення колег провести майстер-класи і поговорити про інтернет, громадянську журналістику і проекти газети "День", в якій маю можливість працювати. Їхалось, як видно з мап внизу, не зовсім "прямо", позаяк "пречудова" Укрзалізниця постійно мудрує з розкладом поїздів і має недобру тенденцію скорочувати вигідні напрямки. Після пречудових декількох днів спілкування зі студентами-журналістами, поїхав до Варшави.



У Варшаві мав нагоду поспілкуватись з Яриною, яка робить для нас інфографіку і Хіміком! До речі, Ярино, дякую за екскурсію містом! Незабаром має вийти цікава розповідь-інтерв'ю ;). Мсьє Хімік, тобі величезне дякую за компанію :).


Позаяк мав 4 дні вихідних, вирішив на трохи злітати у теплі краї і "підтягнути" здоров'я. Ryanair саме мав недорогі пропозиції на польоти в Іспанію, а позаяк у Барселону тягнуло давно, полетів туди. Світ тісний і в Барселоні мене зустріла подруга моєї мами - тьотя Люда, яка вже досить тривалий час там проживає. Величезне дякую Вам за гостинність і часопроведення!


Далі була Угорщина. Чесно пишучи, туди я найменше хотів їхати, бо маю свої упередження щодо країни та й доводилось там бувати неодноразово. Проте! І в Будапешті маю коліжанку, яка мене тепло зустріла! Лесе, тобі окреме дякую :). А ще WizzAir має найдешевші пропозиції і найбільшу мережу повітряного зв'язку з Будапешта, оскільки вони там мають штаб-квартиру, а тому зворотній квиток до Києва коштував менше ніж на Хюндай зі Львова до Києва.

Ітого! 10 днів не був у Києві, 5 днів не був в Україні. Справді бачив 50-сантиметровий сніг у Києві 50-го лютого, в Острозі/Львові мав дуже цікаве спілкування зі студентами/ками :), 4 години мерз на українсько-польському кордоні, проте мав дууууууже цікаве, проте короткотривале і дуже насичене часопроведення спочатку в Україні, а потім у Європі! Зустрівся з добрими людьми-українцями, які через різні обставини тепер в різних країнах, але кожна здибанка по-своєму особлива. ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ!!!

Якщо раптом комусь буде цікаво бачити фото і читати тексти - слідкуйте за блогом і, сподіваюсь, дещо екслюзивне і архіцікаве вийде в газеті. 

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments