Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

«Фото із Зимою на згадку»



Шановні читачі, гості сайту «Дня» та учасники конкурсу «Фото із зимою на згадку»!
Напередодні Нового року в редакції виникла ідея провести бліцфотоконкурс «Фото із Зимою на згадку». Ми попросили наших читачів озброїтись фотокамерами й шукати цікаві зимові ракурси й сюжети. Ця ідея так сподобалася нашим читачам, що конкурс довелося продовжити до... весни.
За два місяці проведення конкурсу до нас надійшли сотні фото, кращі з яких ми розміщували на нашому сайті. Стало зрозуміло, що редакційному журі визначитись із переможцями буде надто складно, тому ми попросили про допомогу нашу читацьку аудиторію, оголосивши «народне» голосування. На нашу електронну скриньку надійшло 1 192 голоси. До останнього дня лідер глядацьких симпатій був не визначений. Врешті, набравши 104 голоси, переміг студент Острозької академії Артем Жуков зі своїм фото «Хмарний континуум».
Після тривалих роздумів і дискусій визначилось зі своїми симпатіями і редакційне журі. Переможцями оголошуємо Олександра Ворошилова (м. Берегово, Закарпаття) з його знімком «Зимова кава» та Максима Лебедя (м. Київ) з фото «Казкова ніч».

ресурс http://www.day.kiev.ua/206514/

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments