Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Рекомендаційний лист

З метою потішити власне его публікую рекомендацію для спілки журналістів :)

Рекомендаційний лист

Я знаю Артема Володимировича Жукова з 2006 року із часу, коли він вступив до Національного університету «Острозька академія» на спеціальність «історія». Відтоді Артем працював волонтером у відділі зв’язків з громадськістю НаУОА адміністратором офіційного веб-сайту університету. Крім цього статті та фотографії Артема періодично публікувались у газеті «Острозька академія», на офіційному веб-сайті та міських газетах: «Замкова гора», «Життя і слово» та ін.
Цього року Артем отримав диплом бакалавра зі спеціальності «історія» і планує вступити до магістеріуму, а згодом продовжити навчання в аспірантурі університету. Артем Жуков, ще будучи школярем, працював заступником головного редактора «Шкільної газети», дописував до газет «Коломийський вісник», «Всевідо», «Вільний голос» у м. Коломиї, звідки Артем родом.
Артем Жуков є всебічно розвиненою особистістю, про що свідчить неодноразова участь у наукових конференціях, круглих столах та семінарах, пов’язаних з історичною проблемою, яку досліджує в університеті.
Ще будучи школярем, Артем видав книгу «Моє пластування», позаяк сам є активним пластуном. У книзі зібрані статті, що періодично друкувалися у газетах та журналах й мали на меті познайомити читача з пластовим життям, показати його так, як зрозумів і побачив автор. Артем Жуков отримував стипендію Президента України.
У 2007 році у рамках міжнародної програми обміну студентів Артем Жуков упродовж двох місяців працював менеджером з PR у World Wildlife Fund у місті Прінс Руперт, Канада (Британська Колумбія).
Влітку 2008 року Артем упродовж трьох тижнів стажувався фотокореспондентом у всеукраїнській газеті «День», де проявив себе креативним, відповідальним та вимогливим до себе журналістом. Окрім вищезгаданої газети фото Артема піблікує американська газета «Свобода».
Журналістські роботи автора відрізняються глибокою аналітикою та акцентом на політико-соціальну сферу життя.
Артем багато подорожує, а це вдосконалює його фотороботи, оскільки він особливу увагу звертає на ментальні особливості народів. Серед численної фотокореспонденції Артема є репортажі з Австрії, Італії, Швейцарії, Німеччини, Чехії, Сербії, Туреччини та інших країн Європи і Північної Америки. Артем Жуков постійно шукає будь-які можливості до самовдосконалення не лише в одному професійному напрямку, про що свідчить його досвід вчителювання у Коломийській спеціалізованій школі №1 та досвід роботи у Острозькій районній бібліотеці.
Артем є відповідальним, вимогливим до себе, ерудованим, комунікабельним, користується авторитетом серед колег і викладачів університету.
Відтак, вважаю Артема Володимировича Жукова достойним кандидатом до зарахування членом Національної спілки журналістів України.


Провідний фахівець відділу зв’язків з громадськістю
Національного університету «Острозька академія»,
член Національної спілки журналістів України                                                  О.М. Костюченко

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments