Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

22 жовтня - точка біфуркації

І знову про одноманітність :)
Зараз у мене викладацька практика в університеті. Читаю курс "Українська діаспора у боротьбі за незалежність України" 3-му курсу країнознавців. Дивно, але відмовився від курсу "Історія мистецтва", який мені "ближчий" і цікавіший, аргументуючи це тим, що його б довелося читати 4-му курсу істориків :). Насправді це трохи заголосно говорити про якесь повноцінне викладання, бо залікових маю провести лише 2 лекції і 2 практичних :). Але це прелюдія до нижченаписаного :).

Купив на ebey'і 5 тижнів тому ТВ-тюнер до ноутбука. Чи то через нашу пречудову Укрпошту чи ще якоїсь біди, але він не прийшов. Писав продавцю, то обіцяв, якщо 22 числа його не буде в поштовій скрині, тоді або вишле новий, або віддасть гроші.



22 жовтня, себто вже завтра, до Острозької академії з візитом приїзджає Льоня Кучма. Якими б не були мої індифирентні політичні погляди, але він дядько крутий :). Вже якись n-ний рік підряд  привозить стипендії прикольним студентам. Всього їх близько 10-ти. Позаминулого року одній людині перепадало 8 тисяч грн., минулого 12 тисяч, а цього, зважаючи на інфляцію :), обіцяють, що буде 15 тис. грн. Досить приємно було б отримати конвертика з такою сумою, але мені воно навряд світить :). Іншим приводом приїзду екс-президента є презентація його нової книжки.

22 жовтня у Рівному відбудеться засідання обласної організації Спілки журналістів України, на якій будуть розглядати мої папері на вступ туди. Сподіваюсь, всьо буде добре :)

У завтрашньому номері газети "День", обіцяла редактор кореспондентської мережі видання, має вийти моя стаття про Швейцарію.

Ну і ще таке: 22 жовтня - кінцевий термін зголошення на ВВМ закордон. Я зголосився поїхати у Латвію, Литву, Естонію. У Відні вже був, але цього разу вони заїзджають в Мюнхен (можливо навіть через замок Нойшванштайн, але то здогадки). Так собі подумав, якщо відкриють візу на наступний рік, то зі Львова будуть рейси в Меммінген, а це 60 км від Мюнхена і 60 км від замку, тоді ж і поїду. У Прибалтику поїхати вже давно хотів, але із заїздом чи запливом скоріше :) у Хельсінки і Стокгольм. Грошей на таку гранд-подорож нема, бо лише в Латвію, Литву, Естонію за 140 євро навряд вдалось би поїхати, то й вирішив поки є віза туди махнути.

Може 22 жовтня і не настільки магічне, як я собі то накрутив, бо накрутив від нічогонеробіння :), але ж треба за шось вчепитись аби написати допис :)

P.S.  vitochka (Вікторія Скуба) (17:37:42 21/10/2010)
артем, 22 жовтня - це точно особливе чило - 29 місяців, як мизі славою зустрічаємося)

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments