Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Експериментальний Лондон і візуальні потреби

Були часи, коли мій блог за день читали майже 600 людей. Потім або лінувався писати, або не було про що, або просто не було часу. Відвідуваність впала до 10-15 людей/день - і це на 90% пошуковий трафік. Реанімував блог копіпейстом статей з газети - далася в знаки піврічна перерва з дописуванням - приріст 6-10 людей за добу :).

Не особливо активний у соцмережах, хоча через виробничу необхідність справу з ними (соцмережами) доводиться мати постійно :). У себе на сторінці упродовж 3 днів публікував фото. Перші - композиційно і взагалі фотографічно, як на мене, непогані (особливого резонансу вони не мали). Вчора опублікував неякісне фото зроблене телефоном у горах, їдучи з Буковеля до Коломиї - резонанс був. Сьогодні, мінімально пофотошопивши, віртуально побував у Лондоні (до речі, вже вдруге. Перший раз був влітку :).


Перше фото з нету, друге - 3 роки тому в горах.

Вийшло отаке

Чого знову Лондон? Хотів влаштувати собі вакацію на день народження саме в Британії, ібо дуже сильно захоплений країною. Зважаючи на візові процедури, невизначеність з вільним часом і, очевидно, відсутність фінансів - в Лондон я не поїхав, зате взяв відпустку і сиджу в Коломиї очікуючи не дуже втішних для себе гіпотетичних перспектив.

Так от, кнопочку "лайк" під "лондонською" фотографією за півгодини натиснули 10 людей (не так багато, зважаючи на кількість друзів і фоловерів у ФБ), проте це більше ніж у 90% моїх постів. Завжди було цікаво як люди реагують і чого їх реакція саме така, а не інакша в певних ситуаціях.

Просвітила колега смм-щиця:

- це таймлайн, чим більше інфи саме про тебе, а не копіпасту чи віддаленого анонсування, тим більше лайків і фідбеку взагалі)
- чим більше в дописі тебе, тим краще. банально смішну фотку знайшов, проінтерпретуй. краще реагують, ніж просто фотографія, наприклад, з назвою. отаке


І Макс Карповець:

- люди ж люблять не ЯК знято, а ЩО знято. от і вся арифметика ;)

Це, зрештою, очевидно, як у випадку з намальованим на папері автобусом 
У яку сторону він їде? Діти дошкільного віку відповідають, що вліво. Чого? Бо дверей з цього боку немає. Отаке. 

Часом до простих речей додумуємось через складні розумові конструкції і не розуміємо простих візуальних потреб. 

P.S. Ну і ще щодо соцмереж. Від активності і публічності персони прямопропрційна кількість привітань, наприклад, на день народження. Хоча це теж очевидно :)



Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments