Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Отримав права водія

Виявляється, в мене вже 3 роки є водійські права... Знайшов допис про них на тому ж старому блозі.
Допис від 3 серпня 2007 року

Вчорашній день пройшов під назвою "Люди в синьому". А все почалось з кави з шоколадкою, а закінчилось святом! Отже, вранці пішов здавати екзамен в ДАІ - дійство подібне до шкільних або університетських іспитів, але вчителі чомусь ходять у синіх сорочках з нагрудною залізячкою і пагонами з зірочками. Ну, якщо врахувати специфічний жаргон і стиль ходьби, то можна думати, що вони - "Люди в синьому" - намагаються створити нову субкультуру...

Після годинного чекання біля кабінету з табличкою на чорних дверях, припускаючи різні версії: "чому мене не викликають?" раптом почув голос дядька міліціонера (чи даїшника), який змусив мене виступити величезним кроком з глибини власних думок і повернутися до реальності, до здачі іспиту.
Все пройшло непогано, після 20 питання побачив на моніторі комп'ютера багато зелених букв, але суть зводилась до одного: скоро буде свято!
16:00 стою на пекучому сонці біля 3 МРВ ДАІ м. Коломия і чекаю. Чекаю. Йду сходами. Підписую якісь папіряки. Виходжу з купою документів і пластиковою карткою, де вліплена моя фотографія з написом "Посвідчення водія".

Про те, що було далі, історія замовчує.

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments