Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Богдан Гаврилишин в ОА

У п’ятницю 9 квітня Національний університет “Острозька академія” відвідав пл.сен. Богдан Гаврилишин. Після екскурсії академією, яку проводив ректор Острозької академі проф. Ігор Демидович Пасічник, пан Богдан мав зустріч зі студентами навчального закладу, на якій презентував свою книгу “До ефективних суспільств” і відповідав на запитання спудеїв університету. Після цього Богдан Дмитрович зустрівся з учасниками Острозького клубу вільного інтелектуального спілкування молоді, обговорюючи сучасне становище України як геополітичного гравця на світовій арені. Не оминув своєю увагою пан Богдан і пластунів, з якими хоча і недовго, проте все ж таки досить активно поспілкувався. На зустрічі зі старшими пластунами і юнацтвом станиці, колишній голова КПР розповів про початки свого пластування у Німеччині та Канаді, про бачення ролі організації для молоді сьогодні тощо.

ст.пл.скоб Роман Коваль – станичний станиці Острог
Давно хотів поспілкуватись з Богданом Дмитровичем на пластову і взагалі суспільно економічну тематику. У п’ятницю така зустріч відбулась. Багато позитивних вражень. Приємно що пан Богдан, незважаючи на те, що має досить багато наукових ступенів в різних університетах світу, вміє по простому пояснити складні речі.

пл.сен. Богдан Гаврилишин, ЛЧ на зустрічі з пластунами
Богдан Гаврилишин на зустрічі з Острозьким клубом вільного інтелектуального спілкування молоді
Богдан Гаврилишин на зустрічі зі студентами Національного університету “Острозька академія”
----------------
31.03.2010
Дійшла інформація з відділу зв’язків з громадськістю про приїзд колишнього голови Крайової пластової старшини, члена Римського клубу, засновника Міжнародного інституту Менеджменту в Києві, автора книжки “Дороговкази в майбутнє — До більш ефективних суспільств”, радника трьох Президентів України пл.сен.Богдана Гаврилишина, ЛЧ до Національного університету “Острозька академія” 8-10 квітня 2010 року.
Сподіваємось, пан Богдан знайде трохи часу у тісному графіку для розмови зі старшими пластунами станиці Острог під час візиту до університету.
Як відомо, Богдан Гаврилишин вже давно планував приїхати до Острозької академії, зокрема в часі “Орликіади”, яка проходила у стінах університету, проте тоді візит був відмінений.

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments