Recent Posts

Блог переїхав. Відтепер за оновленнями стежте за адресою artemioz.info

This blog has moved to a new location. For updates please see artemioz.info

Міні-рефлексія на фільм Золотые парни

Ніколи й не думав, що буду дивитись подібні "руські" серіали. Але так сталось, що дорогою до України з Чехії пані в автобусі включила той фільм і 5 серій як не як подивився. Вчора скачав весь серіал з торентів і сьогодні весь день провів за його переглядом. 

Більше ніколи не дивитимусь російських серіалів! Особливо цей не раджу, якщо немає свідомого бажання згаяти 10 годин часу. Початок був захоплюючий. Чи може то через акторську гру Анни Каменкової, але за сценарієм її вбили після чого яскравим персонажем був хіба "сищік" Тріфоноф (Л.Кулагін). Дійсно втратив купу часу втикаючи в монітор. Десь 20 смертей, трохи крові, нелогічний перебіг подій, і як фінал 14-тої останньої серії - провал розслідування і погані хлопці залишились при грошах. Багато абсурдних моментів у фільмі, гра окремих акторів, зрештою як і в інших російських фільмах, далека від такої, яка б приносила задоволення глядачеві...


Вже краще дивитись Доктора Хауса, тим більше, що в останній серії 6-го сезону Кадді покинула Лукаса і здається то не черговий глюк Хауса від наркоти :).
Я аж ніяк не фанатію від серіалів, але останнього не пропустив жодної серії :)

Поділитись:

Інфа

Artem Zhukov

Люблю подорожі, гори, фотографію, гітару, Пласт, ровер

    Blogger Comment
    Facebook Comment
comments powered by HyperComments